La coradella de Molins de Rei, del Bar Diana; el Cim-i-tomba de Tossa, del restaurant Bahía; el rossejat del Delta de l'Ebre, del restaurant La Tancada d'Amposta; i l'olla aranesa, del restaurant Eth Restilhè de Garòs són els millors plats de la cuina catalana d'este 2018, segons el concurs popular Plat Favorit dels Catalans, que enguany arriba a la tercera edició.
Durant la primera fase, que va es obrir el 22 d'octubre, s'han emès més de 25.000 vots per decidir els quatre semifinalistes entre els 12 primers plats seleccionats. La coradella de Molins de Rei ha estat el plat més votat, amb 3.367 vots, en aquesta primera fase.
La primera semifinal, que ja està en marxa, enfronta el tercer i el quart classificats -l'olla aranesa i el rossejat del Delta de l'Elbre- fins al 7 de novembre. Aquell mateix dia es posarà en marxa l'enfrontament de l'altra banda del quadre, entre la coradella de Molins de Rei i el Cim-i-Toma de Tossa de Mar.
Per participar en el concurs cliqueu en aquest enllaç.
Estos són els quatre plats favorits de la cuina catalana del 2018
Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans
ARA A PORTADA
Publicat el 31 d’octubre de 2018 a les 20:25
Actualitzat el 31 d’octubre de 2018 a les 20:33
Et pot interessar
-
Societat Progat Tortosa alerta que està «al límit» pels abandonaments massius de gats
-
Societat Tortosa tria 14 projectes amb els pressupostos participatius
-
Societat Una jornada al riu Ebre ajunta joves, iaios i famílies cuidadores a bord de La Perla
-
Societat La Fiscalia de Tarragona reclama tribunals especialitzats en violència contra la infància i l’adolescència
-
Societat Vuitanta artesans i vint cellers ompliran Ascó d'activitats el cap de setmana
-
Societat L'aeroport de Reus obre dos noves rutes amb Anglaterra