El Bàsquet Cantaires de Tortosa jugarà a la lliga nacional EBA

És l'equivalent a la 2ªB del futbol

A la lliga EBA  hi juguen equips catalans, aragonesos i de les Illes Balears
A la lliga EBA hi juguen equips catalans, aragonesos i de les Illes Balears | Facebook 'Cantaires Tortosa Bàsquet'
Redacció
26 de juliol del 2017
Actualitzat a les 16:32h
La trajectòria ascendent del Bàsquet Cantaires Tortosa ha culminat amb l'anunci que el club tortosí jugarà la propera temporada a la lliga nacional EBA. El Cantaries jugarà en el grup C (a tot l'Estat n'hi ha cinc), que inclou equips catalans, aragonesos i de les illes Balears. Este matí, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor d'Esports, Joaquim del Pino, i el representant de la Federació Catalana de Bàsquet, Jordi Llaberia, han acompanyat el president del Cantaires, Sisco Pepió, en l’anunci oficial.

Pepió ha advertit que és una lliga “molt competitiva” però que els últims resultats esportius els fan ser optimistes. "Fa anys que estem treballant en este projecte”. També han agraït el suport de l'Ajuntament de Tortosa i de la Federació. El president del Cantaires, així com el representant de la Federació, han fet una crida a la ciutadania a gaudir “del bon bàsquet” amb els partits que es podran veure a Tortosa la propera temporada. "Esta lliga és l'equivalent a la 2ªB del futbol, té molta repercussió a tot l'Estat. Hem de pensar que tècnicament, els clubs que en formen part tenen jugadors molt bons. El nostre cost tècnic ja està preparant la temporada."

Per la seua banda, Bel ha felicitat el Cantaries per la fita assolida i ha avançat que l'Ajuntament "farà els esforços necessaris" per respondre als requeriments que representa el nivell de competició al qual entra el club de la ciutat.