Els Reguers estrena l'ampliació i millora del nou dispensari mèdic

Les noves instal·lacions sanitàries també acolliran el servei d'assistent social.

per Redacció, Els Reguers | 5 de maig de 2017 a les 10:12 |
Dependències del dispensari mèdic dels Reguers. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres de reforma integral i ampliació del dispensari mèdic del poble dels Reguers, que entra en funcionament este mateix divendres amb l'objectiu de donar un millor servei als usuaris. En el marc d'esta obra s'ha fet una nova distribució de l'espai interior, sobre una superfície de 116,59 m2, que inclou les consultes mèdica i d'infermeria, sala d'espera, lavabos, vestíbul i magatzem, tot adequat a les necessitats i normativa vigents els espais bàsics sanitaris. L'obra ha tingut un cost de 53.240 euros. El dispensari està ubicat als baixos del mateix edifici que acull les dependències municipals dels Reguers, amb accés pel carrer Sant Gregori. 

Les noves instal·lacions sanitàries també acolliran el servei d'assistent social, que actualment es presta a les oficines municipals del poble, amb l'objectiu d'unificar els serveis sociosanitaris, tal i com s'ha fet recentment també en el dispensari de Campredó. El finançament d'esta obra s'ha fet amb càrrec íntegrament de la partida d'inversions de l'Ajuntament de Tortosa. 

 

Participació