L'Ajuntament de Tortosa reforma el dispensari mèdic dels Reguers

L'actuació està prevista que estigue finalitzada al mes de febrer | L'obra ha estat adjudicada a l'empresa Juan Antonio Tomàs per 53.240 euros

Obrers treballant en la reforma del nou dispensari mèdic dels Reguers.
Obrers treballant en la reforma del nou dispensari mèdic dels Reguers. | Cedida
Redacció
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:06h
L'Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de reforma integral i ampliació del dispensari mèdic del poble dels Reguers, amb l'objectiu de millorar les actuals instal·lacions i la prestació del servei públic als usuaris. L'obra consistix en una nova distribució de l'espai interior, sobre una superfície de 116,59 metres quadrats, que inclou les consultes mèdica i d'infermeria, sala d'espera, lavabos, vestíbul i magatzem.

L'obra ha estat adjudicada a l'empresa Juan Antonio Tomàs per 53.240 euros i permet adequar a les necessitats i normativa vigents els espais bàsics sanitaris. El dispensari està ubicat als baixos del mateix edifici que acull les dependències municipals dels Reguers, amb accés pel carrer Sant Gregori. 

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i l'alcaldessa pedània, Esther Vidal, han presentat este matí els detalls de l'obra. Bel ha explicat que les noves instal·lacions sanitàries també acolliran el servei d'assistent social, que actualment es presta a les oficines municipals del poble, amb l'objectiu d'unificar els serveis sociosanitaris, tal i com s'ha fet recentment també en el dispensari de Campredó.

Vidal ha volgut destacar la millora general del servei que suposarà esta actuació, que es preveu finalitzar durant el mes de febrer. El finançament es fa amb càrrec íntegrament de la partida d'inversions de l'Ajuntament de Tortosa.