El rapitenc Arnau Bel diu adéu a 'Masterchef junior'

El jove concursant no supera la prova d'eliminació en què va haver de cuinar 3 plats amb anguila

1200_1482919070arnau
1200_1482919070arnau | TVE
Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 29 de desembre a les 16:07h
El rapitenc Arnau Bel, concursant de Mastechef junior, va quedar expulsat este dimarts del programa de joves talents de la cuina en no superar una dura prova d'eliminació en que va haver de preparar 3 plats fets a base d'anguila. 

En la prova d'eliminació d'este quart capítol del programa, cada concursant havia d'elaborar 3 plats amb el peix que li fos assignat. A Arnau li va tocar l'anguila, un fet que no el va disgustar, ans el contrari: "és molt típic de la meua terra", va dir. Així, el jove aspitant a cuiner va realitzar el típic suquet d'anguila i, després va intentar fer una empanada i un tomàquet farcit d'anguila. Malauradament, no va tindre temps de coure l'empanada i, pel que fa als altres dos plats, el jurat no va quedar gaire content del resultat. 

Però no tot són males notícies i és que Arnau tindrà una nova oportunitat la setmana que ve. En el proper programa hi haurà una repesca en què el rapitenc lluitarà contra els altres eliminats per tornar a formar part del programa. Tornaran de nou Arnau? Haurem d'esperar al proper programa.