Un programa de la regidoria de Sanitat d'Amposta i de l'ICS rep un premi de salut

El lliurament del guardó va ser ahir a la seu de CAMFIC, a Barcelona | Durant l'acte es va fer la presentació del Pla estratègic de recerca i innovació 2016-2020

per Redacció , Amposta, 28 de setembre de 2016 a les 15:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El programa Model d'atenció integrada salut+social, desenvolupat per la regidoria de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament d'Amposta i els professionals de l'ICS, ha estat reconegut amb el primer premi Bsalut 2015-Premi Chiesi en gestió sanitària.

El lliurament del premi va tindre lloc ahir a la seu de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC), a Barcelona, durant la trobada anual directiva Bsalut. En el marc d'esta trobada també es va fer la presentació del Pla estratègic de recerca i innovació 2016-2020 per part del director general de Recerca i Innovació del departament de Salut, Antoni Andreu.


El projecte Model d'atenció integrada salut+social dóna una atenció sanitària i social integrada als pacients crònics i amb demències a partir d'una eina de comunicació creada des dels serveis informàtics de l'ICS de les Terres de l'Ebre. Este sistema permet implantar un sistema de comunicació àgil, fluid i amb garanties entre els serveis de salut i els serveis socials del territori.

 

Participació