L'Ampolla, a punt per a la final del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques

A la categoria F-3 el títol ja està decidit en favor del pilot ampostí Jordi Tomàs | Els entrenaments començaran demà a les 11 del matí, després es disputaran tres mànegues per categoria

Moment d'una regata del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques de la passada edició a l'Ampolla
Moment d'una regata del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques de la passada edició a l'Ampolla | Ajuntament de l'Ampolla
Redacció
23 de setembre del 2016
Actualitzat el 25 de setembre a les 12:56h
L'Ampolla acull este dissabte 24 de setembre l'última de les set regates del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2016. La cursa tindrà lloc a la platja de les Avellanes, lloc habitual on s'han celebrat les últimes onze competicions. En els últims anys, l'Ampolla ha estat la seu de la regata final del Campionat, però enguany, com a novetat, el torneig ha estat format per set regates, fet inèdit en tota la història de la competició. La resta de regates han tingut lloc a Empuriabrava, Cambrils, Canal Olímpic de Castelldefels, Deltebre, Amposta i l'Estartit.

Segons recull Ebreatiu.cat, en la regata final hi ha convocades les categories F-3 i F-4. Ambdós només per a motos de conducció dempeus, ara bé la classe F-4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria F-3, el títol està decidit en favor del pilot ampostí Jordi Tomàs, però la resta de posicions estan per decidir, això comportarà una cursa disputada entre Roger Pujol, Lucas Forés i Alex Muñoz, que són els pilots classificats provisionalment.

En canvi, el títol està per decidir a la categoria F-4 entre Oriol Andreu, Oriol Oliva, David Muñoz i Jairo Carriles. A més, el guanyador d'esta categoria ha de passar reglamentàriament a F-3 per donar noves oportunitats als altres pilots, i a més el títol farà que tinga palmarès.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i, seguidament, es disputaran tres mànegues per categoria. Tots els assistents podran seguir la competició, de manera gratuïta, des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l'Ampolla.