Pilar Lanau, nova directora de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa

Lanau és artista plàstica, llicenciada en belles arts, màster en direcció i disseny de projectes expositius, professora i tècnica en dinamització cultural de l'Escola des de l'any 2006

Pilar Lanau és professora i tècnica de l'Escola des de fa deu anys.
Pilar Lanau és professora i tècnica de l'Escola des de fa deu anys. | Dipta
Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat el 15 d'abril a les 10:27h
La professora Pilar Lanau (Tortosa 1967) és des d'este mes de març al capdavant de la direcció de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa. Lanau és artista plàstica, llicenciada en belles arts, màster en direcció i disseny de projectes expositius, professora i tècnica en dinamització cultural de l'Escola des de l'any 2006. La nova directora substituïx en el càrrec a Carme Clemente, qui ha dirigit l'escola des de l'any 2004 fins a l'any 2016, i que després de sol·licitar el relleu continuarà exercint com a professora en este centre i desenvolupant les seues funcions habituals en matèria de conservació i restauració.

L'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tortosa, que oferix ensenyaments artístics des de l’any 1952, ha anat evolucionant i adaptant-se a les demandes formatives i culturals fins a convertir-se en un centre de referència en conservació i restauració de béns culturals a Catalunya. Precisament, la restauració de béns juntament amb l'ensenyament artístic (en pintura, dibuix, ceràmica, gravat, restauració, etc.) i els projectes culturals conformen els tres programes que desenvolupa actualment este centre d'ensenyament de la Diputació.

“La Diputació manté el compromís de continuar treballant amb vocació de servei educatiu i cultural a la ciutat de Tortosa, a les Terres de l’Ebre i a la demarcació, fent de l’Escola d’Art un centre de referència i obert al món”, segons exposa en una nota de premsa.