Per la normalitat informativa

per Aguaita.cat, 16 de novembre de 2012 a les 11:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

En una setmana n'hem tingut prou per comprovar que aguaita.cat omple un buit informatiu necessari a les Terres de l'Ebre. La rebuda ha estat entusiasta per part d'aquells sectors a qui volíem arribar des d'un principi i això ens anima a seguir endavant.

Al mateix temps que diem això, comprovem que, malgrat tot, hi ha coses al territori que no han canviat. Com les pressions i els intents d' 'adreçar' la postura del mitjà en alguns assumptes. Per a bé o per a mal, vivim en un territori petit, on tots ens coneixem, i això ha estat aprofitat per la classe política per controlar, sense cap tipus de pudor, allò que se'n diu d'ells als mitjans. Un fet que en períodes electorals com l'actual s'accentua.

Aguaita.cat ha nascut amb el compromís de no cedir a aquestes pressions, perquè només ens devem als nostres lectors. La classe política del territori sortiria guanyant si acceptés que una societat és més rica i avançada si gaudeix, amb normalitat, de pluralitat informativa.

També sortiríem tots guanyant si, aquesta mateixa classe en comptes de tenir 'sota control' allò que se'n diu d'ells, sabés respondre amb transparència quan des dels mitjans volem passar comptes. Aquesta hauria de ser la funció de tots plegats i no l'anterior.

 

Arxivat a:
Editorial