Detingut a Amposta un lladre reincident després de robar 36 mòbils

Amb este últim robatori amb força en un establiment acumula ja fins a 17 antecedents policials

L'home ha quedat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta.
L'home ha quedat a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta. | Mossos
Redacció
05 de desembre del 2023
Actualitzat el 22 de desembre a les 12:32h
Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Amposta van detenir la passada matinada un home, de 26 anys, com a presumpte autor d’un robatori amb força a interior d’establiment comercial. 

Els fets es remunten al dia 15 del passat mes de novembre quan pels volts de les quatre de la matinada un desconegut va accedir a l’interior d’un establiment de telefonia mòbil ubicat a l’avinguda de la Ràpita d’Amposta per robar-hi. El lladre va trencar el vidre i seguidament va forçar la porta principal del local. Tot seguit va sostreure 36 aparells de telefonia mòbil valorats en més de 8.300 euros.

Agents de la Unitat d’Investigació es van fer càrrec del cas i van determinar que es tractava d’un home que, un cop a l’interior del negoci, va fer ús d’una clau anglesa per trencar els vidres del mostrador i robar els telèfons. El lladre va actuar encaputxat i protegit amb guants i atès que es va activar l’alarma de l’establiment, va actuar amb la màxima celeritat.

Amb tots els elements incriminatoris i les gestions efectuades durant les darreres setmanes, els mossos el van aconseguir detenir finalment esta passada matinada de dimarts, al carrer del Mestre Casanova de la població.

El detingut, el qual acumula fins a 17 antecedents policials, ha passat aquest matí a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d’Amposta.