1 de 10
Música

Pepet i Marieta estrenen «Rock Star», la cançó on s'alien amb The Tyets a la producció

El grup ebrenc canta contra l'enveja i ho fa per primer cop en 'autotune'

El grup Pepet i Marieta celebrant les vint anys | Cedida
per Aguaita.cat, Ulldecona | 17 de novembre de 2023 a les 09:26 |
El grup d'Ulldecona, Pepet i Marieta estrena este divendres 'Rock Star'. El senzill s'ha produït amb la col·laboració de The Tyets i els ebrencs canten per primera vegada amb 'autotune'. Esta novetat és una declaració d'intencions per a la cançó, d'estil pop-reggaeton, on el grup aparca el rock tot i que no l'abandona del tot.

A 'Rock Star', Pepet i Marieta "eleven l'amor per damunt de l'ambició i l'enveja" i reivindiquen que "la felicitat no arriba quan aconseguim allò que desitgem, sinó quan aprenem a valorar el que tenim". Este és el segon senzill de l'EP (petit àlbum) que veurà a la llum al mes de març i amb el qual centraran la gira de 2024, batejada com #OTourONada i per a la qual preparen "el seu show més explosiu".


Amb l'estrena del nou tema, Pepet i Marieta tanquen el seu 20è aniversari i enceten una nova etapa en què "volen trencar amb l'excés d'electrònica imperant" per "abraçar un so més orgànic i contundent". El grup va avançar el nou EP al juny, amb senzill 'Crida ', el primer senzill.


 

 

Participació