1 de 10
MÚSICA

Estrenem «És amb tu», la nova cançó del músic de Miravet, Èric Vinaixa

És el primer senzill del nou disc del cantautor, que sortirà publicat el pròxim desembre

Dins el riu Ebre, a Miravet. | ACN
per Aguaita.cat, Miravet | 16 de novembre de 2023 a les 13:32 |
Després de la primícia a l’Enderrock, el diari català especialitzat en música del grup Nació, és el torn que l'Aguaita us presente “És amb tu”, el nou videoclip del músic de Miravet, Èric Vinaixa

Èric Vinaixa, cantant, músic, compositor i productor (Barcelona, 11 de juliol de 1977), fill de Miravet. Comença a estudiar música als 6 anys i, un any més tard, a tocar instruments, progressivament, en funció del moment que viu (acordió, bombardí, fiscorn baix, trombó de pistons, trombó de bares) fins a arribar als seus instruments principals, guitarra, piano i veu. 


A partir dels 15 anys entra a formar part en diferents bandes, escrivint el seu propi material com a part del repertori, i col·laborant en diversos projectes, tant en directe com a l’estudi.

És amb tu” és una cançó pop vital i positiva, on hi destaca la guitarra.
Vinaixa declara el seu amor a les persones i coses que el fan feliç en este tema on fusionava el pop, el soul, el rock i la cançó d’autor.

El videoclip de la cançó consta de dos parts: en la primera, apareix tocant el tema amb una banda i mostrant com s'ha creat la cançó. En la segona, torna a començar en un format a piano amb la veu en directe, sense gravació d’estudi.

“És amb tu” és el primer senzill del nou disc del cantautor, que sortirà publicat el pròxim desembre.

Èric Vinaixa presentarà el disc per primera vegada a principis de 2024 a la Sala Luz de Gas de Barcelona, en el marc del festival Barnasants.

 

Participació