L’Aldea revalida les dos Flors d’honor de Viles Florides

La distinció valora l'enjardinament, la protecció d'espais verds, la presència de parcs infantils o la millora de la qualitat de vida

L'Ajuntament ha revalidat el guardó que va rebre l'any passat.
L'Ajuntament ha revalidat el guardó que va rebre l'any passat. | Cedida
Redacció
02 d'octubre del 2023
Actualitzat a les 16:50h
El jurat de Viles Florides torna a distingir l’Aldea amb 2dos Flors d’Honor , de manera que el municipi revalida l’obtenció d’este guardó que ja va rebre el passat any 2022. La gala de premis 2023 enguany arribava a la 12a edició i s’ha dut a terme a Encamp Andorra, on s’han premiat a més de 160 Ajuntaments i parròquies andorranes.
 
Pepe Caballé, regidor d’Espais Verds ha destacat la satisfacció "per renovar les dos flors d’Honor de Viles Florides, aconseguides l’any passat i esperem poder continuar amb este  mateix nivell el proper 2024 per al nostre municipi”.
 
Per a Viles Florides, l’enjardinament va més enllà de propiciar espais agradables i té en compte valors com la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida del veïnat, l'estat i conservació del mobiliari urbà, la presència de parcs infantils, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

Les Flors d’Honor són els guardons que entrega Viles Florides, iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats.