1 de 10
Xarxes

VÍDEO| Baralla de matinada fora d'un conegut pub d'Amposta

Els veïns, farts de les baralles entorn els locals d'oci del municipi que són cada cop més sovint

La matinada del dissabte al diumenge Amposta va viure una nova baralla als carrers | Xarxes
per Aguaita.cat, Amposta | 2 d'octubre de 2023 a les 11:26 |
Els veïns d'Amposta estan farts de les baralles nocturnes entorn els locals d'oci. La darrera s'ha produït este dissabte a fora d'un conegut pub situat a la Plaça del Mercat del municipi.

El local havia obert de nou, amb entrada lliure i tot just fora del local es va produir una baralla entre dos homes. Així ho confirma els Mossos d’Esquadra a Aguaita.cat. També confirmen que són habituals els avisos per fets similars en caps de setmana i que molts veïns també denuncien el soroll de la gent a l'exterior dels locals.


Els veïns advertixen que els fets són cada cop més comuns i denuncien els fets a les xarxes on compartixen vídeos, esperant que les administracions locals donen solució a este problema que es repetix molts caps de setmana al municipi. 

Durant el matí l'alcalde de la ciutat, Adam Tomàs ha fet declaracions dient que juntament amb els propietaris es mirarà de buscar una solució com altres vegades ha succeït al municipi per tenir locals en zona urbana que sovint poden causar molèsties al veïnat.


També reconeix que el local està a la Plaça del Mercat i a l'entorn també hi han establiments que "venen alcohol en horari que no poden vendre'l a joves". 

 

Participació