Els Mossos detenen a Tortosa la conductora d’un vehicle per l’homicidi imprudent d’un motorista

En el moment de l’accident la detinguda anava èbria i va col·lidir amb un ciclomotor, el conductor del qual va morir

Carretera C-42, entre Tortosa i l'Aldea.
Carretera C-42, entre Tortosa i l'Aldea. | Google Maps
Aguaita.cat
25 de juliol del 2023
Actualitzat a les 9:53h
Els Mossosd’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Terres de l’Ebre van detenir este dilluns a Tortosa una dona de 27anys com a presumptaautora dels delictes d’homicidiperimprudència greu i conduir sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van succeir pels volts de les 22:14 hores quan els Mossos d’Esquadra van tenir coneixement que s’havia produït un accident de gravetat entre un vehicle i un ciclomotor a la C-42, al punt quilomètric 5,7, al municipi de Tortosa.

Immediatament diverses patrulles es van desplaçar al lloc de l’accident i allà van observar el conductor del ciclomotor estirat al terra i sense signes vitals.

A una distància de 200 metres, els agents van localitzar el vehicle implicat i la conductora que havia provocat l’accident.

Acte seguit, els agents van detectar clarament que la conductora anava sota els efectes de l’alcohol, segons han informat els Mossos en una nota de premsa. En la prova d’alcoholèmia va donar una taxa de 0,94 ml/g per la qual cosa els agents van detenir-la per l’homicidi per imprudència greu del motorista i anar sota els efectes de l’alcohol en el moment de provocar l’accident.

La víctima mortal es tracta d’un home de 61 anys i veí de Roquetes.

L’arrestada passarà en les properes hores a disposició del jutjat en funció de guàrdia de Tortosa.