La Banda Simfònica de la Diputació actua este cap de setmana a Amposta

El concert servirà per tancar l'estada que realitza estos dies la formació a Rasquera i que agrupa 72 alumnes de grau professional

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona actuarà este dissabte a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta
La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona actuarà este dissabte a l'Auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta | Diputació de Tarragona
Aguaita.cat
25 de juliol del 2023
Actualitzat a les 9:24h
La BandaSimfònica de la DiputaciódeTarragona realitza des d'este dilluns i durant tota esta setmana la seua estada a Rasquera. Unes jornades de convivència i treball que culminaran amb dues actuacions els dies 29 i 30 de juliol. Dissabte29actuarà a l'Auditori de la UnióFilharmònicad'Amposta i el diumenge 30 a l’Auditori de l’Hospitalet de l’Infant. Tots els concerts tindran lloc a les 19 hores. L'entrada és lliure i gratuïta.

La Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona és un projecte pedagògic que agrupa l’alumnat de grau professional dels conservatoris de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa. En l’edició d’enguany també s’hi han sumat 5 alumnes del Conservatori de Música de Vila-seca i 3 de l'Escola de Grau Professional  de La Lira.

Cada estiu, a excepció de dos anys d’aturada per la pandèmia de la covid-19, aquesta formació musical es constitueix i realitza unes estades tècniques i de perfeccionament amb l'objectiu de treballar intensament durant una setmana i confeccionar un repertori adequat al nivell de l’alumnat. Enguany, la Banda Simfònica està formada per 72alumnes que compartixen des de dilluns i fins al proper divendres assajos i hores de treball a la casa de colònies ‘CaManxol’ de Rasquera. A més de promocionar la formació musical, aquesta iniciativa fomenta l'esperit de convivència entre l'alumnat i propicia el creixement personal dins d'un ambient de treball que és, al mateix temps, distès i estimulador.

En esta ocasió, la Banda Simfònica comptarà amb el director castellonenc SalvadorSebastiàLópez, Director Titular de la Banda Municipal de Música de Palma, Professor d'Orquestra del CSM “Salvador Seguí” de Castelló i Director Titular de la Banda i Orquestra de la S.M.I. Santa Cecília de Cullera. Amb qui els integrants de la Banda Simfònica han treballat un programa que du per títol: ‘Història, Llegenda i Tradició’ i que vol connectar amb el públic per gaudir d’un viatge musical al més alt nivell interpretatiu.