Convocat el 19è Premi Iniciativa Medi Ambient adreçat als ajuntaments

Este guardó de la Diputació reconeix i promou projectes i actuacions impulsats des dels ens locals per a millorar i preservar l'entorn natural

1200_1686840997Premi-Medi-Ambient-1-2023-1
1200_1686840997Premi-Medi-Ambient-1-2023-1
Redacció
15 de juny del 2023
Actualitzat a les 16:58h
La Diputació de Tarragona ha obert el termini per tal que els ens locals de la demarcació puguen optar al 19è Premi Iniciativa Medi Ambient. Este guardó reconeix i promou projectes i actuacions impulsats des dels ens locals per a millorar i preservar l'entorn natural.
 
Enguany, per primera vegada, el Premi consta de dos categories: Projectes de sostenibilitat urbana i Projectes en el medi natural i rural. Cadascuna de les categories està dotada amb 10.000 euros, que sumen una dotació  total de 20.000 euros.
 
Podran optar al premi projectes, actuacions o iniciatives de protecció i millora del medi ambient del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès en àmbits com l’adaptació i mitigació del canvi climàtic; la restauració ambiental o paisatgística associada a pertorbacions climàtiques (com ara inundacions o incendis); l’economia circular i verda i la reducció de la petjada de carboni; la protecció, restauració i gestió de la natura; la millora de la gestió dels residus, l’energia, l’aigua, l’atmosfera o el soroll, o accions que fomentin l’arrelament territorial i contribueixin a evitar el despoblament i posar en valor el patrimoni natural i cultural entre altres.
 
Els ens locals interessats ja poden consultar les bases i presentar les sol·licituds a través de la Guia de Serveis fins al proper 2 d’octubre(https://www.dipta.cat/serveis/premi-iniciativa-medi-ambient).