Esquerra la Ràpita presenta el vídeo final de campanya «Ara, tot depèn de tu!»

Els membres de la candidatura republicana apel·len a l’experiència, la capacitat, la tenacitat i el treball fet els darrers anys

Fotograma del vídeo final de campanya d'ERC La Ràpita
Fotograma del vídeo final de campanya d'ERC La Ràpita | Cedida
Aguaita.cat
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:15h
EsquerraRepublicana a laRàpita presenta el vídeo “Ara, tot depèn de tu!” per al tancament de la campanya a les Eleccions Municipals 2023 del proper 28 de maig.

En l’audiovisual diversos membres de la candidatura republicana apel·len a l’experiència, la capacitat, la tenacitat i el treball fet durant aquests anys i, sobretot, destaquen la rellevància de comptar amb un projecte de futur responsable, realista i honest per desenvolupar la propera legislatura. 

"Esquerra Republicana compta amb la complicitat de la ciutadania rapitenca per seguir impulsant la Ràpita amb el programa de govern que han presentat públicament esta campanya i que inclou actuacions i serveis per consolidar el municipi on poder viure i treballar dignament", pensen els candidats.




En este sentit, en el vídeo els candidats i candidates fan una crida a la participació ciutadana i al compromís dels republicans per construir la Ràpita que la gent del poble es mereix com destaca Josep Caparrós: “Si t’estimes la Ràpita, si sents orgull pel teu poble, si t’emociones quan sents parlar de casa nostra, no ho dubtes. Volem seguir sent lo teu govern de confiança, que construeix la Ràpita que tu i la teua gent voleu. Tens lo nostre compromís honest i et garantim que seguirem lluitant per fer-ho realitat. Natros no et fallarem, confiem en la teua complicitat. Ara, tot depèn de tu!”.