Salvador Illa dona suport a la candidatura de l’alcaldable socialista a Amposta, Jordi Pérez

Salvador Illa donant suport a la candidatura del PSC encapçalada per Jordi Pérez,  a Amposta
Salvador Illa donant suport a la candidatura del PSC encapçalada per Jordi Pérez, a Amposta | Cedida
Aguaita.cat
15 de maig del 2023
Actualitzat a les 19:18h
Un sopar de militants socialistesd’Amposta i de les Terresdel’Ebre presidit pel primersecretari del Partitsocialista, SalvadorIlla, va servir anit per visibilitzar el suport al candidatsocialista a Amposta,JordiPérez. Illa va destacar de la figura de l’alcaldable ampostí, el seu lligam amb el món associatiu a través del qual sempre ha participat activament en la vida social de la ciutat, i ara, va reblar Illa, ha decidit fer un pas més i «servir al poble d’Amposta des de l’Ajuntament, des d’on estic segur que farà una gran tasca en benefici de les persones». Illa va remarcar que es necessita fer «polítiques valentes» per a portar el canvi i el progrés als pobles i ciutats del país i que «sempre s’ha d’estar al costat de la gent». El líder socialista va afegir que per a poder avançar i cuidar de la gent però, «és imprescindible generar riquesa».

Per la seua part, l’alcaldable JordiPérez va estar acompanyat de la resta de candidatura a la qual es va referir com un «equip cohesionat i representatiu de la nostra ciutat, que recull les sensibilitats de tots els veïns i veïnes d’Amposta». I va coincidir en Illa en palar del teixit associatiu de la ciutat «és impressionant i he sigut més conscient si cap, gràcies a les reunions que he mantingut en la precampanya per a copsar les seues necessitats i fer un programa realista i que responga a les seues necessitats». Pérez té clar que si governa cuidarà molt bé d’este teixit associatiu «perquè si s’hagués de pagar la seua gran tasca amb el pressupost municipal seria inviable, perquè arriben a tots els àmbits, esportiu, cultural, musical, social...». Precisament per les polítiques socials que fa el líder socialista Pedro Sánchez a nivell de l’Estat, és un referent polític molt admirat per Pérez, tal com va manifestar anit.
 
L’alcaldable Jordi Pérez va emocionar els assistents en recordar el perquè de la seua militància política: «Vaig decidit entrar en política perquè és una cosa que vaig viure en normalitat a casa» el seu pare era un activista d’esquerres, del PSUC. Pérez va escollir militar al PSC, «perquè és la ideologia amb què emsento més identificat».
 
L’alcaldable socialista a Amposta va fer un breu repàs d’alguns dels projectes que proposa per a posar AmpostaenMarxa, com ara la millora de la neteja i del trànsit, la rehabilitació dels habitatges del nucli antic, obrir més la ciutat al riu, baixar la fiscalitat i treballar pel nucli urbà i per tots els barris i urbanitzacions del terme municipal.