La coalició Movem Jesús-PSC aposta per una renovació integral del camp de futbol

Proposa habilitar nous vestuaris, construir nous lavabos, millorar el reg de la gespa i ampliar de zona d’emmagatzematge

Instal·lacions del CF Jesús Catalònia
Instal·lacions del CF Jesús Catalònia | Cedida
Aguaita.cat
20 d'abril del 2023
Actualitzat a les 9:58h
La coalició MovemJesúsPSC continua treballant per fer dels seus pobles una peça clau del municipi. En este cas, han avançat una proposta a les instal·lacions esportives del CFJesúsCatalònia, i històricament demandades per tots els seus usuaris i per molts socis de l’entitat. L’equip que lidera la jesusenca MargaAbelló aposta per intervenir al camp de futbol en diverses línies de treball estratègiques.

En primer lloc, la coalició Movem Jesús – PSC ha plantejat habilitarnousvestuaris on actualment hi ha els existents de futbol 7, que són de petites dimensions i es troben en mal estat, així com aprofitar part de la zona annexa que està lliure. Així mateix, proposa col·locartanquesperimetrals a l’exteriordel’estadi, adequar el sistemadereg de la gespa per optimitzar l’ús d’aigua i cobrir la part superior de l’espai existent darrere dels vestuaris grans, això permetria ampliar la zona d’emmagatzematge o els treballs esportius. L’actuació preveu també la construcció d’uns lavabos a l’actual zona de taquilles, adaptats a persones amb mobilitat reduïda per a facilitar-ne l’ús i l’accés. Finalment, es contempla posar més plaquesfotovoltaiques per a fer més eficient el conjunt d’instal·lacions, una aposta per les energies renovables que aniria lligada a la creació d’una comunitatenergèticaalpoble.


La candidata Marga Abelló ha explicat que “amb aquestes propostes d’intervenció a la zona esportiva, la coalició de Movem Jesús – PSC posem de relleu el nostre compromís amb les jesusenques i jesusencs. Considerem l’activitat esportiva, entre d’altres, un dels motors del poble. Cal, per tant, treballar per adaptar i millorar les instal·lacions existents, tot assegurant el seu manteniment, per fer de Jesús un poble viu i dinàmic.”