1 de 10

L’Ajuntament de la Ràpita publica quatre treballs de recerca d’àmbit local

El dilluns 3 d’abril hi haurà la presentació dels llibres a l’Església Nova on els quatre joves autors explicaran detalls de l’elaboració dels seus treballs

Presentació dels quatre llibres de recerca sobre temes locals dels estudiants de La Ràpita | Ajuntament de la Ràpita
per Aguaita.cat, La Ràpita | 24 de març de 2023 a les 13:14 |
L’Ajuntament de la Ràpita publica quatre treballs de recerca d’àmbit local fets per l’alumnat de batxillerat de la Ràpita. La Regidoria de Cultura continua premiant la qualitat i l’esforç d’alguns dels treballs que han estat estudiats i redactats per alumnat de l’Institut Els Alfacs. Aquestes publicacions són treballs dels darrers dos cursos que van destacar per l’interès en les investigacions fetes i per la cura en la seva redacció. 

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, exposa que “és un goig premiar l’excel·lència i l’esforç d’alumnes de la Ràpita que han elaborat treballs d’interès rapitenc o ebrenc en tractar-se de temàtiques d’àmbit local o territorial”. “Aquesta iniciativa suposa una oportunitat per al jovent que veu premiat tot el seu esforç amb la publicació del seu primer llibre”, afegeix la regidora de Cultura.


‘Un futur amb més cabeçuts al delta de l’Ebre’ és el treball que publica Ana Yoshihara, un estudi biològic que fa una proposta perquè aquesta espècie recuperi terreny al Delta; David Brunet, per la seva banda, fa un estudi titulat ‘L’aerodinàmica als cotxes bojos’, en què presenta diverses propostes per millorar les prestacions dels vehicles que participen en la popular cursa que s’organitza cada any per Festes Majors de la Ràpita; ‘El Club Sant Jordi’, de tan bon record per al jovent rapitenc dels anys 60 és analitzat i descrit minuciosament per Mar Pitarch en el seu treball; i, finalment, Pol Campo fa una proposta de ‘Reconstrucció dels orígens rapitencs’ aplicada a l’edifici de l’antic convent de la Ràpita.

El dilluns 3 d’abril, a les 19 hores, hi haurà la presentació dels llibres a l’Església Nova, on els quatre joves autors explicaran detalls de l’elaboració dels seus treballs i, a continuació, signaran exemplars del que és el seu primer llibre.

 

Participació