1 de 10

Viu la Pasqua d'Amposta recupera les activitats a l’interior

Del 3 al 5 d’abril, l’espai firal 1 d’Octubre serà l’escenari de les activitats d’oci i lleure infantil i juvenil organitzades en motiu de les vacances de Pasqua

Tomàs i Bonfill han presentat este dilluns la nova edició. | Cedida
per Redacció, Amposta | 20 de març de 2023 a les 16:42 |
Del 3 al 5 d’abril, la zona de l’espai firal 1 d’Octubre, tant la interior com l’exterior, serà l’escenari d’una nova edició de Viu la Pasqua, que aplegarà activitats de lleure i oci dirigides a infants, adolescents i joves en motiu de les vacances de Pasqua. Esta edició recupera les activitats a l’interior que es feien dins del pavelló –i que enguany es faran dins la carpa de l’espai firal- i mantindran les d’exterior que s’havien estat fent després de la pandèmia. L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i la regidora de Joventut, Carla Bonfill, han presentat els detalls d’esta nova edició este dilluns al matí.

L’alcalde ha volgut destacar el model organitzat els anys de restriccions, per fer activitats a l’exterior, i el fet que enguany es recupere també les activitats a l’interior. Un fet, que segons la regidora, permet oferir una gran diversitat d’activitats que aniran des de la zona de sorral i jocs infantils per als més petits, passant per jocs tradicionals i jocs gegants, laberints de foc, activitats de defensa de medi natural, pintacares, tallers de cuina i de robòtica, activitats esportives, circuit viari amb el Servei Català de Trànsit. També hi haurà els inflables i la típica xocolatada de l’últim dia de saló.


"I tot plegat s’organitza amb una de les coses que ens ha caracteritzat sempre, la col·laboració amb les entitats", destaca l’alcalde, "que són les que faran possible totes estes activitats".

Viu la Pasqua serà del dia 3 al 5 d’abril, de 10h a 13h i de 16.30h a 20.30h. El preu serà de 3 euros per migdia i 4 euros tot el dia. El programa d’activitats diàries es publicarà abans d’aquells dies a través de la web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

 

Participació