1 de 10

Núria Morera serà l'alcaldable republicana de la candidatura Benissanet al davant

Treballa com a tècnica de medi ambient del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta

Núria Morera encapçala la candidatura de Benissanet al davant. | Cedida
per Redacció, Benissanet | 13 de març de 2023 a les 17:16 |
Núria Morera i Pedrola serà qui liderarà la candidatura republicana de Benissanet al davant-Acord Municipal a les eleccions de maig. Morera és llicenciada en Ciències Ambientals, postgrau en Gestió Ambiental a l'Empresa, i fa quinze anys que treballa com a tècnica de medi ambient del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals de les comarques de la Ribera d'Ebre, el Priorat i la Terra Alta. 

Al seu compromís i implicació en la vida sociocultural del poble, cal sumar-hi la seua vocació literària, fet que la va portar a guanyar, l'any 2019, amb la seua primera novel·la, El desordre dels cossos, el XXXVII Premi de Narrativa Ribera d'Ebre.


Morera ha afirmat que "Benissanet al davant neix de l'entusiasme d'un grup de persones que compartim un mateix denominador comú: fer de Benissanet un poble amb un present engrescador i un futur il·lusionant, prenent com a punt de partida un dels actius més importants que tenim: la força de la nostra gent".

L'alcaldable ha destacat la vàlua personal dels membres de la candidatura. "Som un conjunt de dones i homes plural, representatiu de diferents grups d'edat, implicats en el teixit associatiu municipal, tenaços, amb capacitat de treball en equip i, sobretot, amb ganes d'arremangar-se per millorar el nostre poble".


L'objectiu, segons Morera, és "oferir un projecte de poble endreçat, respectuós amb l'entorn, que atenga les necessitats de la pagesia, tant des del punt de vista de desenvolupament econòmic com d'actiu turístic, i que, a la vegada, contemple altres vies de dinamització i diversificació econòmica".

Núria Morera, i l'equip que l'acompanya, s'han compromès a "treballar perquè el veïnat tinga  un accés senzill a l'Ajuntament, que fomente la participació ciutadana amb canals de comunicació bidireccionals efectius; i prioritze l'atenció a les persones, vetllant pel seu benestar particular i pel manteniment i impuls de les associacions i entitats del poble".

"Ens presentem amb la determinació d'obrir una nova etapa al poble i a l'Ajuntament, amb aire fresc, noves maneres de fer i donant un impuls renovat a Benissanet per situar-lo al davant", ha conclòs.

 

Participació