1 de 10

Vinaròs rebrà la distinció de Municipi Turístic d’Excel·lència

La distinció reconeix el compromís de la ciutat per oferir uns serveis de qualitat, basats en la sostenibilitat i la inclusió

Es reconeix també l’excel·lència de la costa amb els distintius AENOR en totes les cales i platges de Vinaròs | Turisme de Vinaròs
per Aguaita.cat, Vinaròs | 25 de gener de 2023 a les 02:49 |
Vinaròs rebrà la distinció de Municipi Turístic d’Excel·lència que reconeix el compromís de la ciutat per oferir uns serveis de qualitat, basats en la sostenibilitat i la inclusió. Cal destacar que la confirmació d’esta distinció coincidix amb la celebració de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur.

Cal assenyalar que este reconeixement és el màxim de tres, que són Singularitat, Rellevància i Excel·lència, només 17 municipis de tot el País Valencià, entre ells, Benidorm, Gandia, Cullera, Dénia o Peníscola, han aconseguit la màxima distinció d’Excel·lència.


L’Estatut de Municipi Turístic d’Excel·lència acredita que Vinaròs complix els requisits de població turística, nombre de places d’allotjament i ofereix activitats de primer ordre, tant per als visitants com per als veïns. Així mateix, també es té en compte que Vinaròs és un municipi referent dintre de la xarxa DTI de Turisme Comunitat Valenciana, a més de l’elaboració del Pla Estratègic de Turisme Intel·ligent 2022-2025.

D’altra banda, també s’ha valorat l’aposta per la qualitat turística a través del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins, SICTED, a més de l’excel·lència de la costa amb els distintius AENOR en totes les cales i platges de Vinaròs, així com disposar del Consell Local de Turisme.


Esta distinció permetrà a l’Ajuntament optar a noves ajudes econòmiques de la Generalitat Valenciana per continuar amb la seua tasca d’excel·lència turística.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, ha destacat que el reconeixement de Municipi Turístic d’Excel·lència és el resultat de la feina que es realitza des del Departament i treballadors de la Tourist Info per fer de Vinaròs una destinació referent. En este sentit, afegia que “aquestes distincions són importants perquè suposen un al·licient més per a continuar treballant per un turisme més sostenible, inclusiu i intel·ligent".

 
Participació