Més de 3.200 viatgers han utilitzat el bus que unix les Terres de l’Ebre i l’aeroport del Prat

La nova llançadora va entrar en funcionament l’1 de juliol passat i ha finalitzat el 31 d’agost

Redacció
03 de setembre del 2014
El nou bus llançadora que permet la connexió de les Terres de l’Ebre amb l’aeroport del Prat sense passar per la ciutat de Barcelona ha registrat durant este estiu un total de 3.239 passatgers. Este servei, operat per Hife, permet per primera vegada connectar diverses poblacions ebrenques amb la terminal 1 de l’aeroport.

La nova llançadora va entrar en funcionament l’1 de juliol passat i ha finalitzat el 31 d’agost, amb 8 expedicions d’anada i 8 de tornada des del Baix Ebre i Montsià i 3 expedicions d’anada i 3 de tornada de la Terra Alta i Ribera d’Ebre, cada dia. En concret, el servei va transportar 1.014 usuaris durant el mes de juliol i 2.225 al llarg de l’agost.
Es tracta d’un bus que des d’una parada situada en un lateral de l’autovia C-31 a Gavà, recull els passatgers amb destinació a l’aeroport, mentre la resta de passatgers continuen el viatge fins a Barcelona. D’esta manera, els viatgers es poden estalviar fins a gairebé una hora per arribar a l’aeroport.

Estos serveis s’oferixen a les poblacions de la línia d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l’Aldea i Tortosa. Així mateix, també s’ha instaurat a la línia procedent de la Terra Alta, dels municipis de Batea, Gandesa, Corbera d’Ebre, Móra d’Ebre, Tivissa, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.