Detenen un home a Amposta quan intentava robar en un domicili gràcies a la col·laboració ciutadana

El presumpte autor dels fets passarà a disposició del Jutjat en funcions d'Amposta un cop finalitzaten les diligències policials

La policia no descarta que puga tenir relació amb altres robatoris comesos amb el mateix modus operandi
La policia no descarta que puga tenir relació amb altres robatoris comesos amb el mateix modus operandi | Policia Local d'Amposta
Aguaita.cat
24 de novembre del 2022
Actualitzat a la 13:03h
Efectius de la PoliciaLocald'Amposta han detingut esta matinada a un home de 26anys com a presumpteautor d'un delicte de RobatoriambForça. El detingut havia saltat la tanca d'un immoble i anava a cometre el robatori quan ha estat sorprès pels agents de la PoliciaLocal, els quals havien estat alertats per una persona que havia observat l'acció del delinqüent. 

Durant l'escorcoll posterior es van intervenir diversos objectes els quals anaven a ser utilitzats per la comissió del fet delictiu, així com altres que s'està intentant determinar si ja havien estat sostrets al lloc dels fets.

L'home, al qual li consten diversos antecedents policials, passarà a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia d'Amposta un cop finalitzaten les diligències policials. 
 

Objectes del pressumpte lladre Foto: Policia Local d' Amposta