Arrelant, un projecte adreçat a joves dels municipis d'interior més petits del Baix Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre i els ajuntaments d'Alfara de Carles, Aldover, Benifallet, Paüls, Tivenys i Xerta posen en marxa el projecte per promoure activitats per als joves dels municipis i afavorir l'arrelament al territori

Vista general de Benifallet, on tindrà inici la piraguada fins a Tivenys del projecte Arrelant | S.B.
per Aguaita.cat, Baix Ebre | 20 de juliol de 2022 a les 12:40 |

El Consell Comarcal del Baix Ebre i els ajuntaments d'Alfara de Carles, Aldover, Benifallet, Paüls, Tivenys i Xerta, amb el suport de la direcció general de Joventut, posen en marxa el projecte 'Arrelant, joves que activem lo nostre territori'. Una iniciativa promoguda pel Consell Comarcal del Baix Ebre que uneix els sis municipis d'interior i vora l'Ebre més petits de la comarca per tal de realitzar activitats esportives i culturals, unes activitats que organitzaran les associacions de joves de cada municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal.
La primera de les activitats organitzades en el marc d''Arrelant' tindrà lloc diumenge 24 de juliol i consistirà en una piraguada per l'Ebre, entre Benifallet i Tivenys, un dinar popular i una festa amb música a la tarda. Unes activitats que són obertes als joves dels sis municipis que participen en el projecte. "Amb aquesta iniciativa volem afavorir l'arrelament, el coneixement del territori i la ruralitat. Entre tots unim esforços, treballem plegats el Consell Comarcal, els ajuntaments i les associacions de joves", ha explicat el conseller comarcal de Joventut, David Poy.


Pel que fa als destinataris directes de les activitats són els 566 joves d'entre 16 i 29 anys que viuen als municipis implicats en el projecte. Les pròximes activitats tindran lloc durant el mes d'agost i setembre i la previsió és tancar el projecte 'Arrelant' en un acte a l'estació de la Via Verda de la Val de Zafán de Benifallet.


 

Cartell de les primeres activitats adreçades als joves del Projecte Arrelant este 24 de juliol Foto: Consell Comarcal del Baix Ebre

 

Participació