1 de 10

A la venda les entrades per als concerts de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival

El festival se celebrarà del 25 de juliol al 7 d’agost, en 5 municipis de les Terres de l’Ebre

Imatge de l'edició del 2019 | DeltaChamber Music Festival
per Aguaita.cat, Ulldecona | 15 de juliol de 2022 a les 18:00 |
Ja es poden adquirir les entrades per als concerts de la 7a edició de DeltaChamber Music Festival, que tindran lloc del 25 de juliol al 7 d’agost, en 5 municipis de les Terres de l’Ebre, amb la iniciativa d’apropar la música de cambra d’alt nivell a diferents indrets del territori. Espais singulars d’Amposta, Ulldecona, Tortosa, Flix i Deltebre, seran el teló de fons d’un programa exquisit que anirà a càrrec d’un elenc d’11 músics de prestigi internacional, acompanyats de 5 joves músics talentosos.

Sota el tema “Fantasia”, el festival proposa un repertori per deixar volar la imaginació amb la fantasia, una forma de composició del món de la música clàssica i de cambra marcat per un caràcter improvisatori, tal com es veurà en la trentena de concerts que s’oferiran entre els concerts centrals, els concerts individuals i els concerts DeltaChamber al Territori. 


Després de dos anys marcats per la pandèmia, DeltaChamber Music Festival recupera els músics internacionals, reunint, així, alguns dels millors músics nacionals i internacionals del món per viure una residència artística i musical que és única a les Terres de l’Ebre. Un procés de creació que té com a resultat el repertori cambrístic que després s’interpreta en els concerts oferts i que és música que no s’escolta ni es repetix a cap altre lloc del món.

Les entrades es poden adquirir al web deltachambermusicfestival.com.


DeltaChamber Music Festival 2022 compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, INAEM, el Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Ulldecona, l’Ajuntament de Tortosa, l’Ajuntament de Flix, l’Ajuntament de Deltebre, l’IDECE i del Consell Comarcal del Montsià.

 

Participació