Iniciades les obres de remodelació de la piscina municipal de La Ràpita

Tindrà una coberta telescòpica per permetre l'estalvi energètic i millorar la climatització

Obres de la piscina municipal de la Ràpita
Obres de la piscina municipal de la Ràpita | Ajuntament de la Ràpita
Aguaita.cat
28 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:15h
Este matí, s’han posat en marxa les obres de remodelació de la piscina municipal de la Ràpita, que compten amb un pressupost d’execució que ascendeix a 863.793 €. Les actuacions per millorar l’equipament esportiu comencen més tard del previst davant l’anàlisi del projecte en relació amb l’increment dels costos i el subministrament de materials.

Finalment, l’ajuntament i l’empresa adjudicatària han decidit començar les obres esta setmana. Durant este temps, des del consistori s’ha traslladat i exposat aquesta informació en diverses reunions amb les persones usuàries de la piscina i, també, en l’assemblea informativa ciutadana del 20 de juny.

La remodelació integral de la piscina de la Ràpita s’engega davant la necessitat de millorar els accessos i la zona dels vestidors. Així com de canviar la coberta actual per una coberta telescòpica que permeti fer un estalvi energètic per aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible i que millore la climatització i les condicions en què les persones usuàries gaudeixen de l’equipament. El projecte també contempla la construcció d’una piscina annexa per fer noves activitats.