1 de 10

Es contractarà un estudiant en pràctiques de patrimoni històric a Amposta

L'Ajuntament s’ha tornat a acollir al programa Odisseu, una aposta que s’emmarca dins la voluntat d’oferir cada curs escolar opcions perquè els estudiants puguen fer pràctiques a l’administració local

Pla general del Pont Penjant d'Amposta | Arxiu
per Aguaita.cat, Amposta | 31 de març de 2022 a les 13:08 |
L’Ajuntament d’Amposta s’ha tornat a acollir, enguany, al programa Odisseu, impulsat, entre d’altres, per la direcció general de Joventut i el departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat, que naix per incentivar i facilitar el retorn del talent jove a les zones rurals de Catalunya. Enguany, l’oferta de l’Ajuntament és per a un tècnic o tècnica de patrimoni històric que haurà de revisar i actualitzar el catàleg del patrimoni històric, artístic i arquitectònic d’Amposta i haurà d’elaborar totes les noves fitxes individualitzades d’elements i conjunts patrimonials no catalogats rellevants. Són unes pràctiques de 300 hores, que començaran el juny d’enguany.

La regidora d’Educació, Núria Marco, destaca que el fet que l’Ajuntament s’aculli a aquest programa va en la línia de "l’aposta per oferir cada curs escolar més opcions perquè els joves amb estudis superiors puguin fer les seves pràctiques acadèmiques a l’Ajuntament d’Amposta i, d’aquesta manera, fomentar l’arrelament i el retorn al territori". En aquest sentit Marco destaca els convenis de pràctiques curriculars amb diversos instituts de cicles de formació professional i amb universitats i les pràctiques remunerades a través de programes com FP Dual i el propi Odisseu.


Per qualsevol dubte sobre el programa, us podeu dirigir a la regidoria d’Educació: 977700904 o al correu educacio@amposta.cat. 

 

Participació