Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de 2.200 plantes de marihuana a Móra d’Ebre

En una altra actuació a Horta de Sant Joan van localitzar un cultiu de 4.200 plantes de marihuana

per Aguaita.cat, Móra d'Ebre | 21 de juny de 2021 a les 17:09 |
Plantació de Marihuana a Móra d'Ebre | Mossos d'Esquadra
Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir el dia 16 de juny dos homes de 24 i 25 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els fets van ocórrer el mateix dia 16, quan els agents van localitzar una plantació de marihuana en una finca rural ubicada al costat de la carretera N-420, al seu pas pel terme municipal de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre).

La plantació estava composada per 2.200 plantes de marihuana d’entre 5 i 40 centímetres d’alçada, les quals estaven plantades al costat de plantes de panís per tal que quedessen amagades per estes. 

Arran de la recerca efectuada a l’interior de la finca, es va localitzar un petit magatzem on vivien  dos homes que van resultar ser els encarregats de la plantació, per la qual cosa van quedar detinguts per un delicte contra la salut pública.


Els detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció de Gandesa i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

4.200 plantes localitzades a Horta de Sant Joan

Pocs dies abans, el 10 de juny, una patrulla dels Mossos d’Esquadra va localitzar una plantació de 4.200 plantes de marihuana que estaven ubicades a l’interior del Parc Natural dels Ports, dins el terme municipal d’Horta de Sant Joan.
En esta ocasió el cultiu estava amagat en una zona de difícil accés, allunyat dels camins, envoltat de bosc i no es va localitzar cap persona al lloc de la plantació.

Fruit de les posteriors indagacions, els agents han pogut identificar dos homes com a responsables del cultiu, encara que fins el moment no han estat localitzats, per la qual cosa la investigació continua oberta.

 

 

Participació