Més de 200 infants es reuneixen a Tortosa per jugar a futbol sala

La capital del Baix Ebre va ser la seu de la primera Trobada dels Jocs Esportius Escolars 2021

per Aguaita.cat, Tortosa | 14 de juny de 2021 a les 10:41 |
Esta edició dels Jocs Esportius Escolars se celebra de forma descentralitzada per prevenir els contagis. | Cedida
Tortosa s'ha convertit en l'epicentre de l'esport escolar, este cap de setmana. Més de 200 xiquets i xiquetes d'arreu de Catalunya van celebrar, dissabte i diumenge, la trobada dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2021 de futbol sala a la capital del Baix Ebre. Després d'una temporada amb diverses aturades per la crisi del coronavirus, tant des de l'organització com del consistori tortosí i el Consell Esportiu del Baix Ebre van mostrar el compromís per reprendre la competició i que els menuts i menudes poguessin gaudir de la pràctica esportiva. Això sí, per garantir totes les mesures, enguany les trobades de final de temporada es van fer de manera descentralitzada.

L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, va destacar la importància de celebrar la trobada de futbol sala a la ciutat de Tortosa: "La trobada ens ha permès reunir a la ciutat de Tortosa als esportistes i a les seves famílies. I això ens ha permès lligar l'esport amb l'activitat econòmica de la ciutat". L'alcaldessa afegia que "volem agrair als Consells Esportius de Catalunya la seva confiança en Tortosa. Esta confiança ens serveix per reforçar els valors i la importància del programa Bridges, que fomenta la inclusió a les escoles dels infants en risc d'exclusió social i que avui també participen en la trobada".


Per la seva banda, Jaume Domingo, president de la UCEC, va expressar la seva alegria en poder gaudir d'estes trobades. "Poder oferir una jornada esportiva als infants perquè es puguin retrobar amb l'esport és una veritable alegria". En este sentit, Domingo afegia que "haver pogut organitzar la trobada a Tortosa i alhora desenvolupar el programa Bridges ens ensenya la gran implicació d'aquesta ciutat amb l'esport en edat escolar i les persones". Per Antoni Gilabert, president del Consell Esportiu del Baix Ebre, el cap de setmana va servir per demostrar la capacitat organitzativa de les comarques de l'Ebre, "on estem sempre preparats per poder ajudar a dur a terme esdeveniments esportius d'estes característiques".

El pròxim cap de setmana seguiran les Trobades dels Jocs Esportius al Vendrell, Barcelona, Igualada, el Prat de Llobregat i Sant Adrià del Besòs, on també participaran equips de les Terres de l'Ebre d'handbol, bàsquet, voleibol, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística i patinatge de xous.

 

Participació