Les Coves Meravelles de Benifallet celebren el Dia Mundial de les Coves

Una conferència i una sorpresa per a tots els visitants de les Coves són els actes escollits per promocionar l'atractiu turístic

Pla general de l'interior de la Cova.
Pla general de l'interior de la Cova. | S.B.
Aguaita.cat
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:52h
Les Coves Meravelles de Benifallet se sumen a la celebració del Dia Mundial de les Coves i el Món Subterrani amb diverses activitats, este cap de setmana. La conferència sobre la geologia de Benifallet i les Coves Meravelles, a càrrec de l'enginyer geòleg Joaquin Roset, donarà el tret de sortida a la commemoració, a la qual s'afegirà una sorpresa en forma d'obsequi per a totes les persones que, diumenge, visiten les Coves Meravelles.

El Dia mundial de les Coves i el Món Subterrani, organitzat per l'Asociación de Cuevas Turíticas Españolas (ACTE), reivindica l'aprovació oficial d'este dia per part de la UNESCO. Durant tot el dia 6, des de l'ACTE també es duran a terme diferents accions, tant als espais subterranis com a les xarxes socials per conscienciar sobre la importància de la conservació de les Coves Turístiques a tot el món. Des del col·lectiu defensen aspectes com que les coves són l'hàbitat d'espècies úniques al món; les coves turístiques afavoreixen la conservació o investigació de l'entorn natural o que habitualment es desenvolupa la seva activitat en àrees rurals, brindant una activitat econòmica que genera ocupació.