Aldover remodela el Casal i millora la via pública

El consistori també treballa en l'enllumenat del camí Horta de Dalt i l'arranjament del parc infantil

La presidenta de la diputació, Noemí Llauradó, en una visita a les obres del Casal d'Aldover.
La presidenta de la diputació, Noemí Llauradó, en una visita a les obres del Casal d'Aldover. | Cedida
Aguaita.cat
31 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:00h
Aldover remodela l'edifici del Casal municipal per millorar-ne l'acústica i la climatització. El consistori ha renovat el terra de l'edifici, ha substituït les finestres i la instal·lació de conductes d'aire calent i fred, així com les plaques acústiques i la il·luminació. Els treballs, que compten amb un pressupost de 101.326 euros procedents del PAM de la Diputació de Tarragona, està previst que acabin la primera quinzena de juny.

"L'edifici del casal data dels anys 80, ni la coberta ni els murs de tancament disposaven d'aïllament tèrmic i no hi havia sistema de climatització. Ara serà més sostenible, comportarà un important estalvi energètic i una millor acústica per les actuacions i les festes", explicava l'alcaldessa d'Aldover, Rosalia Pegueroles.

El consistori també està treballant en altres projectes de millora a la via pública com l'adequació de l'enllumenat del camí Horta de Dalt, que es durà a terme els mesos vinents: "Era un compromís que teníem amb els veïns", explicava l'alcaldessa, qui afegia que pròximament també es millorarà la zona del parc infantil, amb la substitució de tots els elements i l'arranjament del terra, i s'actuarà als carrers Sant Jordi i Sense Nom. Totes estes actuacions compten amb les aportacions del PAM de la Diputació.

Paral·lelament, l'Ajuntament també demanarà un ajut a la Diputació per arranjar un mur de contenció a la Via Verda, ja que diuen que les pluges dels darrers mesos l'han deixat molt malmès. L'actuació tindria un cost aproximat de 34.000 euros.