L'obra 'De què parlem mentre no parlem d'aquesta merda' aterra al Felip Pedrell de Tortosa

La producció del Teatre Nacional de Catalunya reflexionarà en clau de comèdia al voltant de la crisi climàtica, este divendres

La Calòrica interpreta una obra irònica sobre el canvi cimàtic, este divendres a Tortosa.
La Calòrica interpreta una obra irònica sobre el canvi cimàtic, este divendres a Tortosa. | Cedida
Aguaita.cat
20 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:58h
L'auditori Felip Pedrell de Tortosa porta al seu escenari la reconeguda obra de teatre 'De què parlem mentre no parlem d'aquesta merda', este divendres a les 20.30 hores. Una producció del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb text de Joan Yago i dirigida per Israel Solà, on la companyia La Calòrica reflexiona en clau d'humor al voltant de l'emergència climàtica. Una auca ecologista amb una comunitat enfrontada al terrible repte d'organitzar-se abans que l'aigua els arribi al coll.

Després d'esgotar les entrades en altres ciutats que n'han acollit les representacions, com Vic, Figueres, Reus i Olot, ara l'obra fa una parada a Tortosa abans de seguir per Manresa, Terrassa o Lleida, entre d'altres.

Les entrades per veure l'espectacle es poden adquirir a la web del Felip Pedrell i els preus van dels 15 euros a platea, als 10 euros a l'amfiteatre. Els menors de 25 anys poden aconseguir entrades al preu reduït de 6 euros, com en totes les representacions programades dins de la temporada estable del teatre.