Dàmaris Gelabert, tribut a Queen i Txabi Franquesa en els actes dels 44 anys de Deltebre

El dia 20 de maig es realitzarà l’acte institucional de #Deltebre el qual comptarà amb la participació de David Espinosa Casanova, metge de l'HTVC i d'emergències a l'helicòpter de Móra d'Ebre

Aguaita.cat
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 20:18h
Presentació dels actes commemoratius dels 44 anys de Segregació de Deltebre
Presentació dels actes commemoratius dels 44 anys de Segregació de Deltebre | Ajuntament de Deltebre
L’Ajuntament de Deltebre ha presentat el programa d’activitats que es duran a terme al municipi per commemorar els 44 anys de la Segregació. Entre altres destaquen els concerts de Dàmaris Gelabert, un tribut al grup Queen, Elma acústics i el monòleg de Txabi Franquesa.

Tal com ha destacat l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, “l’actual context de crisi sanitària no ens ha permès seguir amb el model de dinamització econòmica que havíem implementat amb el retorn de DeltaFira i la creació de Mescla, la mostra de Gastronomia, Paisatge i Turisme de les Terres de l’Ebre”. De tota manera, segons Soler “volem celebrar els 44 anys de Deltebre amb un programa d’actes adequat a les circumstàncies, sense aglomeracions i amb aforament limitat”.

A banda de les activitats esmentades, el programa dels 44 anys de Deltebre també inclou activitats culturals com les converses amb artistes que formen part de l’exposició d’Arrels Enfora ubicada a l’espai DeltArt; activitats esportives, com el torneig de la UD Jesús i Maria femení, la prova esportiva al millot xut amb rosca, l’exhibició de força de Joan Ferrer, i l’exhibició de motos de cros de la Granota Endurera; i activitats relacionades amb el sector primari com és el cas de l’exhibició de gossos de mostra, en la qual es compta amb la col·laboració de la Federació de Caça de les Terres de l’Ebre.

Per assistir als diferents concerts i al monòleg s’hauran d’adquirir les entrades al web www.deltebre.cat. El seu preu oscil·la entre els 5€ i els 10€, i els menors de 12 anys tenen l’entrada gratuïta, malgrat que també s’ha de tramitar prèviament a través de la mateixa web. En el cas de l’actuació infantil de Dàmaris Gilabert, les entrades són gratuïtes per als menors de 3 anys.
El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra, ha explicat que “tot i les restriccions vigents, volíem celebrar un programa d’activitats dirigides a tots els públics amb el desig que la ciutadania pugui gaudir sense aglomeracions de l’oferta d’oci que presentem”. Totes les activitats es realitzaran amb les corresponents mesures per evitar la propagació de la COVID-19, i algunes d’elles també es podran seguir a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Deltebre.

Per la seua banda, la regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha destacat que “després d’uns dies obscurs, sembla que comencem a copsar una llum d’esperança i per això, totes les activitats plantejades, han de ser una oportunitat per sortir al carrer amb civisme i gaudir del cap de setmana”.

Acte institucional dels 44 anys de Deltebre 
       
El dia 20 de maig es realitzarà l’acte institucional de #Deltebre el qual comptarà amb la participació de David Espinosa Casanova, metge especialitzat en Medicina Familiar i Comunitària. Espinosa treballa com a metge adjunt d’urgències a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, i també com a metge assistencial al Sistema d’Emergències Mèdiques a l’helicòpter sanitari de Móra d’Ebre i a les unitats terrestres de Roquetes i Mora d’Ebre.
Soler ha explicat que “aquest any hem volgut personificar amb David Espinosa tot l’esforç d’aquella gent que dia rere dia treballa a la primera línia, com són el cas de les urgències mèdiques, per garantir la salut i el benestar de les persones”.
Tota la informació de les activitats i el programa d’actes ja es poden consultar a la pàgina web www.deltebre.cat.