L’Ampolla promou la seguretat viària a través de la Policia Local a l'escola Mediterrani

∙ Les sessions s'emmarquen en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori amb l'objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i segura

Sessió de Seguretat Viària a l'Escola Mediterrani de l'Ampolla
Sessió de Seguretat Viària a l'Escola Mediterrani de l'Ampolla | Cedida
Aguaita.cat
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 19:07h
L'Ajuntament de l'Ampolla ha promogut una  campanya de seguretat viària per a l'alumnat de l'escola Mediterrani de l'Ampolla amb l'objectiu de sensibilitzar els nens i nenes sobre que les  infraccions i distraccions tenen conseqüències negatives i greus, així com  reduir l’accidentalitat a les vies urbanes del municipi. 

Les sessions estan conduïdes per un agent de la Policia Local degudament  format com a monitor de Seguretat Viària a l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya i consisteixen en diferents activitats formatives adequades a  l’edat de cada un dels grups. Està previst que s'impartisquen fins a finals del  mes de maig i estan adreçades a tots els alumnes de l'escola, des de P3  fins a 6è de primària. 

La campanya formativa, emmarcada en el Pla de Seguretat Viària que ha posat en marxa el consistori, ha estat presentada al centre escolar per l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, i pel director de l'escola, Joan Carles Ferrer. 

Programa de seguretat viària 

Esta campanya forma part del conjunt d’activitats programades per  l’Ajuntament de l'Ampolla i la Policia Local del municipi per a promoure  una mobilitat més sostenible i segura. La intenció és que aquestes sessions formin part de manera continuada del sistema formatiu de l'escola  Mediterrani de l’Ampolla.

Este és un dels blocs principals d’intervenció del Pla de Seguretat Viària  de l'Ajuntament de l'Ampolla, el qual tracta sobre els sistemes de retenció  infantil al vehicle, la utilització dels sistemes de seguretat passiva i la  mobilitat dels vianants a la via pública per a un entorn segur.