Deltebre escalfa motors per a la diada de Sant Jordi

S'han programat diferents activitats i presentacions de llibres, a partir d'este dijous

Una paradeta de llibres el Sant Jordi de 2019.
Una paradeta de llibres el Sant Jordi de 2019. | ACN
Aguaita.cat
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:21h
Deltebre programa un ampli ventall de presentacions de llibres i activitats culturals per celebrar la diada de Sant Jordi. El programa d'activitats inclou fins a set presentacions literàries, que es repartiran des d'este dijous, 15 d'abril, fins al 8 de maig, així com altres activitats culturals per al 23 d'abril. La regidora de Foment Cultural i Igualtat i Gènere, Anna Giménez, ha explicat que "amb aquest programa d'activitats volem posar en valor el talent cultural de les autores i autors del nostre municipi i, al mateix temps, posar en relleu el teixit cultural existent, que és ampli i divers, i el qual hem de saber potenciar".

El tret de sortida a les activitats serà este dijous amb la presentació del llibre 'Droga y Corrupción' de Juan Martínez, tot i que cal destacar que hi haurà la presentació de fins a quatre llibres d'autors locals: 'La mort de Mossèn Guiu mentre feia la missa a l'església Sant Miquel de la Cava', de Júlio Franch; 'La Cosinada', de Dolores Giménez; 'La educación. Una semilla de cambio', d'Olga Fandos; i 'Pedacitos de ti en mi', d'Estefania Alifonso.

Paral·lelament a les presentacions de llibres, també es duran a terme altres activitats com el lliurament de premis del 10è Concurs Literari i Artístic de Sant Jordi per a escolars, l'espectacle "Mar de Sueños", a càrrec de Lorquianas, i el lliurament dels XIX Premi Ramon Calvo.

D'altra banda, la programació cultural de Sant Jordi tindrà el seu punt àlgid amb la inauguració de l'Espai Expositiu de Deltebre. Este espai, ubicat al costat de la Biblioteca Delta de l'Ebre, permetrà completar el Centre Cultural del Delta i servirà, segons el consistori, per donar veu i projecció als artistes locals.