Elaboren un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l'Ebre

El Consell Comarcal del Baix Ebre vol promoure el turisme vinculat als viatgers motoritzats

per Aguaita.cat, Tortosa | 30 de març de 2021 a les 11:18 |
El Consell Comarcal del Baix Ebre treballa en la promoció del turisme destinat als viatgers motoritzats. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre elabora un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l'Ebre. En concret són vuit itineraris d'una mitjana de 200 quilòmetres que recorren les Terres de l'Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Matarranya, els Ports i el Baix Aragó. La finalitat de la iniciativa, batejada com a 'Viu l'Ebre en moto', és promoure el segment del turisme vinculat als viatgers motoritzats.

"Oferim un mapa de rutes que són aptes per qualsevol amant de les motos, tant d'interior com de costa, amb itineraris espectaculars per recórrer a dues rodes i descobrir la riquesa del territori", ha manifestat el president del Consell Comarcal, Xavier Faura. 'Viu l'Ebre' inclou vuit rutes a motor per descobrir el Baix Ebre, la ciutat emmurallada, la mel, les trinxeres, el vi, la zona de mar i muntanya, el Port i el pas de barca. Es tracta de recorreguts des del Baix Ebre, que duren entre tres i cinc hores i que es marquen en un mapa. A més, el full desplegable, que s'ha fet amb la col·laboració del Moto Club Terres de l'Ebre i el Moto Club Tortosa, també inclou informació sobre el Parc Natural dels Ports, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, la gastronomia ebrenca i les principals festes i diades gastronòmiques del Baix Ebre.


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat 2.500 exemplars de 'Viure l'Ebre en moto' que es distribuiran a través del Moto Club Terres de l'Ebre i Moto Club Tortosa, EbreTerra i les oficines de turisme del territori. L'actuació ha estat finançada per l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece) i forma part del pla de reactivació socioeconòmica del Baix Ebre.

 

Participació