Un centenar de vins participen en el XXI Concurs de Vins de Móra la Nova

Avui es duen a terme els tastos i valoracions i els guanyadors es coneixeran d'aquí a una setmana

Redacció
14 de maig del 2014
El pavelló firal de Móra la Nova acull avui el XXI Concurs de Vins convocat per l’Ajuntament en el marc de la Fira. En total hi participen 101 mostres de vins de quatre categories diferents: vins blancs, rosats i negres de la collita 2013 (jove); vins blancs i negres de les collites 2011 i 2012 (criança); vins negres de la collita 2010 i anteriors (reserva); i vins especials elaborats pels cellers participants (dolços, rancis i escumosos). 

Tot i que avui es duen a terme tots els tastos i valoracions, els guanyadors del concurs no es coneixeran fins d’aquí a una setmana aproximadament. El jurat està format per experts reconeguts del sector (enòlegs i tècnics). Els premis, com ja és tradicional, es lliuraran en el decurs de l’acte d’inauguració de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, que enguany arribarà a la seva 183a edició i se celebrarà del 23 al 26 d’octubre.

El regidor de l’Ajuntament de Móra la Nova i director de la Fira, Ivan Vilanova, ha valorat que el Concurs de Vins “serveix de promoció per als vins de les nostres comarques” i demostra “la gran qualitat que tenen aquests productes, que cal posar en valor”.