Les obres de la zona esportiva de Roquetes estaran enllestides este estiu

Amb un pressupost de 400.000 euros, s'hi construïx un nou edifici amb vestidors, sala polivalent, bar, i una pista de vòlei platja

per Redacció, Roquetes | 9 de març de 2021 a les 16:44 |
Visita a les obres del nou edifici a la zona esportiva. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Les obres de construcció d'un nou edifici, dotat amb vestidors, sala polivalent i bar, i una pista de vòlei platja a la zona esportiva de Roquetes estaran enllestides este estiu, segons ha avançat l'alcalde, Paco Gas i el regidor d'Obres Públiques i Esports, Ivan Garcia,durant una visita als treballs.

Garcia ha explicat que "la construcció s'ha fet al lloc de l'antic edifici que tenia els vestidors de la piscina, que s'ha hagut d'enderrocar pel seu mal estat i problemes en la cimentació". La nova infraestructura disposarà d'una sala polivalent on les entitats esportives del municipi podran fer cursos i activitats, dos vestidors i un bar amb cuina".


Les obres amb un pressupost de 400.000 € també han consistit amb "el cobriment de l'antiga piscina, que patia problemes de filtratge, per poder construir a sobre una pista de vòlei platja, una demanda del Club Voleibol Roquetes que els permetrà disposar d'un espai per entrenar tan a l'hivern com a l'estiu i poder disputar les competicions d'esta modalitat", ha apuntat Garcia.

Esta actuació també contempla la reordenació de la part alta de la zona esportiva amb la pavimentació de l'accés i l'adequació de la resta d'edificis i espais de la zona esportiva.

 

Participació