Endesa inverteix 1,5 milions en la instal·lació de 75 sistemes de telecontrol a l'Ebre durant el 2020

El nou sistema permet reduir en un 20% el temps d'interrupció del servei en cas d’incidències

per Aguaita.cat, 10 de febrer de 2021 a les 12:29 |
Endesa
Endesa ha instal·lat durant el 2020 un total de 75 telecomandaments en centres de transformació de les Terres de l’Ebre amb l’objectiu de millorar la qualitat del servei. Els nous dispositius, que han suposat una inversió de més de 1,5 milions d’euros, permeten reduir fins al 20% el temps d’interrupció del subministrament en cas d’incidències. 

Amb esta millora, el Centre de Control que Endesa té a Barcelona pot accionar a distància els dispositius de maniobra de les instal·lacions sense haver de desplaçar equips sobre el terreny en cas d'incidències, ja siguen pròpies o derivades de l'acció d'agents externs, ja que el Centre de Control rep informació que permet detectar i aïllar els defectes que puguen produir-se a la xarxa mitjançant els elements de detecció de pas de defecte. D'esta manera s’estalvia temps en la localització d’avaries, amb la conseqüent reducció del temps d’interrupció del subministrament elèctric als client. 


La reforma apropa les instal·lacions de la companyia elèctrica a un model de gestió més eficient de la xarxa mitjançant la automatització de les seues infraestructures.

 

Participació