Salut farà este divendres un cribratge massiu a Paüls on es confirmen 15 positius en dos dies

Hi ha diferents brots d'origen familiar i social i es tem "pel creixement i rapidesa de l'aparició de símptomes"

per Aguaita.cat , Paüls, 7 de gener de 2021 a les 19:58 |
Imatge general de Paüls | Arxiu
El Departament de Salut farà este divendres un cribratge poblacional a Paüls, al Baix Ebre. El municipi, amb un cens de 556 habitants, ha registrat 15 positius els últims dos dies però el consistori ja ha avançat que els contagiats vinculats als brots del poble superen la vintena. Hi ha casos confirmats de fora del municipi que hi estan relacionats. El brot de Covid-19 a la població és d'origen familiar i social i s'ha decidit fer el cribratge "pel creixement i rapidesa de l'aparició de simptomatologia en la població del municipi". A més dels 15 positius, hi ha 49 contactes estrets en quarantena, 22 dels quals pendents de fer-se les proves.

L'Ajuntament i Salut han organitzat el cribratge per detectar els casos asimptomàtics. Els PCR es faran des de les 9 del matí fins a les 15 del migdia al Casal Municipal. La unitat de presa de mostres estarà formada per un equip de professionals d'infermeria i administratius i gestors covid.


El Departament demana que es segueixi correctament l'aïllament que determinen els professionals sanitaris en cada cas i que es respectin les mesures de protecció i les recomanacions.
 

 

Participació