«Compra a casa, Compra a Roquetes» la campanya per dinamitzar el comerç local durant el Nadal

Tere Moreso, regidora de l'Àrea de Dinamització econòmica de l'Ajuntament de Roquetes ha presentat la campanya amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local estes properes festes nadalenques

per Aguaita.cat , Roquetes, 11 de desembre de 2020 a les 18:48 |
L'Ajuntament ha repartit avets de Nadal per tots els comerços de Roquetes | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
"Compra a casa, Compra a Roquetes" és el nom de la campanya que impulsa l’Ajuntament de Roquetes per dinamitzar el comerç local coincidint amb les festes nadalenques i que constarà de diferents accions dirigides als comerços i clients.

La campanya s'ha iniciat este divendres amb el repartiment d'avets de Nadal a tots els comerços. També es distribuiran bosses amb el logotip de la campanya per repartir-les als clients que facen les compres a Roquetes.


Esta campanya pretén reactivar el comerç i la restauració local, greument afectats per la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la COVID-19. Se suma a altres accions que, des de l’inici de l’emergència sanitària, l’Ajuntament ha posat en marxa per donar suport econòmic i logístic a aquests sectors, generant, així,  un clima positiu i de suport entre la ciutadania.

“Compra a casa, compra a Roquetes” vol posar de relleu els principals valors del comerç de la ciutat, un element vertebrador i cohesionador, que dóna resposta a totes les demandes amb una atenció personal i especialitzada, que genera ocupació i aporta riquesa a l’economia local, sostenible i de km 0. “Un sector que durant l’emergència sanitària ha cercat noves fórmules per seguir oferint el millor servei a la clientela, amb comandes a domicili o a través d’eines digitals”, remarca la regidora de l’Àrea de Dinamització econòmica de l’Ajuntament de Roquetes, Tere Moreso. 

 

 

Participació