Denunciat el responsable d’una finca a Roquetes per tindre animals en mal estat i gran quantitat de residus

Els Mossos d’Esquadra comissen dos gossos que el denunciat tenia en una situació higiènica i sanitària deficient vivint a la intempèrie

La finca estava plena de deixalles, entre les quals diversos vehicles abandonats.
La finca estava plena de deixalles, entre les quals diversos vehicles abandonats. | Mossos d'Esquadra
Aguaita.cat
10 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:49h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Policial Terres de l’Ebre van denunciar dilluns el responsable d’una finca rústica ubicada al terme municipal de Roquetes per diverses infraccions administratives relacionades amb la cura dels animals i la gestió dels residus.

Arran d’informacions rebudes, els agents van anar a la finca en qüestió ja que havien estat alertats que allà hi havia gran quantitat de residus de tot tipus que s’estaven emmagatzemant sense control.

Un cop al lloc, van comprovar que la finca estava plena de tot tipus deixalles, entre els quals hi havia diversos vehicles abandonats, i van aixecar acta de denúncia en base a la Llei reguladora de residus.

A més, durant la inspecció els Mossos van localitzar animals de corral en una situació higiènica i sanitària força deficient, així com també dos gossos que el responsable de la finca tenia vivint a la intempèrie dins d’una caixa de transport de fruita.

Per tot plegat, van denunciar el responsable de la finca per infraccions administratives de les lleis de Protecció dels animals, de Sanitat animal i de Regulació de residus. Pel que fa als animals afectats, els agents van comissar els dos gossos de forma preventiva i els van lliurar a una de les protectores de referència al territori. La resta d’animals van quedar al lloc a disposició de l’autoritat administrativa competent.

Les infraccions detectades, quatre infraccions greus i tres lleus, tenen associades sancions econòmiques que podrien arribar a superar els 200.000 euros.