El Deltebre Dansa i el ‘skateboarding’ sedueixen el jurat del Terres Travel Festival

Fins dissabte al 12 de setembre, Tortosa i Amposta acullen aquest festival internacional, especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges

El Deltebre Dansa i el ‘skateboarding’ sedueixen el  jurat del Terres Travel Festival
El Deltebre Dansa i el ‘skateboarding’ sedueixen el jurat del Terres Travel Festival | Cedida
Aguaita.cat
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 20:12h
Els darrers anys, la mirada del realitzador Albert Vidal (Vèrtex Comunicació) s’ha fet notar en els vídeos del  festival Deltebre Dansa. Ara, la seva mirada poètica a través del moviment del cos i dels escenaris del  Delta li han valgut el premi al Millor Audiovisual d'Esdeveniments del Terres Travel Festival, el certamen  especialitzat en cinema turístic, de paisatge i viatges que fins dissabte 12 de setembre se celebra a  Tortosa. La càpsula titulada XVI Festival Deltebre Dansa es va enregistrar l'estiu de l'any passat i és un  emotiu treball de videodansa amb deu ballarins professionals internacionals que van participar en el  festival de Deltebre.  

El jurat de la quarta edició del Terres Travel Festival també ha reconegut l'audiovisual Longboard Terres  de l'Ebre de Jaume Cebolla de Deltebre amb el segon premi al Millor Film sobre Turisme i Ecologia. El  documental s’ha enregistrat en els diferents indrets del nostre territori on es practica el descens amb  monopatí. Amb la presència de patinadors locals i del professional Òscar Rodríguez, pretén reivindicar la  pràctica segura d'aquest esport, cada cop este esport és més present a les carreteres del sud de  Catalunya.