Una fundació sense ànim de lucre implantarà el Batxillerat Internacional a Tortosa

El Consell Comarcal del Baix Ebre entra a formar part de la Fundació Privada per a Estudis Internacional Dertosa

per Redacció , 31 d'agost de 2020 a les 12:42 |
L'Institut Dertosa, on s'implantarà el Batxillerat Internacional. | Google Street View
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Consell Comarcal del Baix Ebre s'incorpora a la Fundació Provada per a Estudis Internacional Dertosa, una entitat sense ànim de lucre que té per objecte la implantació i el finançament del Batxillerat Internacional a l'institut Dertosa, a la capital del Baix Ebre. Així s'ha decidit en el plenari d'este dilluns, on s'ha concretat que l'ens comarcal tindrà representació a la Fundació a través del president, Xavier Faura.

"La implantació del Batxillerat Internacional a l'institut Dertosa representa una oportunitat pel nostre territori, tant per l'alumnat que adquirirà una titulació reconeguda per les universitats més prestigioses del món, com pel teixit empresarial, ja que es reforçarà el capital humà", manifestava Xavier Faura. Este batxillerat es començarà a impartir el pròxim mes de setembre al centre tortosí, un dels sis únics instituts públics del país que ofereixen aquests estudis.


Com a soci fundador, el Consell Comarcal aportarà 3.000 euros, aportats en tres anualitats. El plenari del Consell també ha aprovat els estatuts de la Fundació, que treballarà per la captació de recursos per al finançament dels estudis del Batxillerat Internacional i potenciarà la internacionalització de l'institut Dertosa. El Batxillerat Internacional és un itinerari curricular específic determinat per l'Organització del Batxillerat Internacional (IBO), un batxillerat que ofereix el programa Diploma que és un referent en qualitat educativa, en què es treballa amb un alt nivell d'anglès, a través d'un currículum ampli, equilibrat, coherent, flexible i sistemàtic.

 

Participació