Tortosa suspèn les Festes de la Cinta 2020 per tal d'evitar aglomeracions i rebrots de la Covid-19

Informa que es mantindran alguns actes simbòlics, d'aforament molt limitat per evitar grans concentracions

Aguaita.cat
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 16:44h
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé , ha comunicat este matí en roda de premsa la suspensió de les festes majors de la Cinta com a mesura de prevenció per la #Covid19.
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé , ha comunicat este matí en roda de premsa la suspensió de les festes majors de la Cinta com a mesura de prevenció per la #Covid19. | Cedida
L'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé , ha comunicat este matí en roda de premsa la suspensió de les festes majors de la Cinta com a mesura de prevenció per la Covid19.

Informa que es mantindran alguns actes simbòlics, d'aforament molt limitat per evitar grans concentracions de persones.
Enguany les Festes de la Cinta 2020 se celebraven del 29 d'agost al 6 de setembre.

L'Ajuntament de Tortosa, vol evitar les aglomeracions donat que són unes festes molt participatives i amb molts actes multitudinaris i és un gran risc que cal evitar per tal d'evitar la propagació i rebrots de la pandèmia.

Enguany, segons informa l'alcaldessa les Festes de la Cinta seran en un format íntim "No es poden celebrar tal com les coneixem, amb actes multitudinaris, oberts al públic, populars. Se celebrarà des de les cases, ja que la Cinta és la patrona i l'Ajuntament farà algun acte simbòlic on es puguen garantir les mesures de seguretat".
Durant el cap de setmana de Festes es realitzaran alguns actes de manera simbòlica com alguna Missa o actes de format reduït sempre limitant l'aforament i respectant les distàncies de seguretat. Meritxell Roigé també ha informat que s'ha reunit amb els representants de les penyes que han mostrat la seua total col·laboració amb l'Ajuntament per tal d'evitar reunions de joves i celebracions massives. L'alcaldessa ha agraït als joves que entregue'n la delicada situació arran de la pandèmia i ajuden en tot al consistori.