Jesús Gómez, nou director dels Serveis Territorials d'Agricultura a les Terres de l'Ebre

L'actual director dels serveis, Ferran Grau, es jubila

per Aguaita.cat , Amposta, 1 de juliol de 2020 a les 12:17 |
Jesús Gómez, nou director del DARP a les Terres de l'Ebre | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, ha nomenat en encàrrec de funcions Jesús Gómez Fernàndez com a nou director dels Serveis Territorials a les Terres de l'Ebre en substitució de Ferran Grau, qui ha accedit a la jubilació i al qual li agraeix els serveis prestats. Ferran Grau va estar al capdavant dels Serveis Territorials des de l'any 2016 quan va entrar a formar part de l'equip de la consellera Meritxell Serret.  

Jesús Gómez, nascut a Amposta (Montsià) l'any 1969, és llicenciat en Ciències Biològiques a la Universitat de Barcelona i disposa d'un màster d'auditoria ambiental de la Universitat Politècnica de Catalunya. 


Ha treballat com a docent fent cursos de formació de l'INEM en aqüicultura a persones que es trobaven en situació d'atur i a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya per obtenir els títols de patró d'embarcació. També ha participat en congressos nacionals i internacionals sobre aqüicultura. 

Jesús Gómez va treballar a diverses empreses del sector de la pesca i l'aqüicultura portant projectes relacionats amb la perca, els esturions i la producció de caviar. Des de l'any 2006, treballa als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a les Terres de l'Ebre on ara ocupava el càrrec de responsable de Pesca.  

 

Participació