La regidora de l’ajuntament de l’Aldea Pilar Centelles deixa el càrrec per qüestions professionals

Pilar Centelles, deixa el càrrec a disposició de l’alcaldia per no poder dedicar-s’hi plenament

per Aguaita.cat, L'Aldea | 15 de maig de 2020 a les 18:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de maig de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Pilar Centelles, deixa el càrrec a disposició de l’alcaldia per motius personals. La Regidora no veu viable per incompatibilitat professional. En una reunió telemàtica de l'Ajuntament exposa que no disposa del nivell de dedicació que requereixen els càrrecs i regidories de l’Ajuntament, degut a  la seua situació professional.

Al seu lloc ocuparà la regidoria Carlos Gilabert que prendrà el relleu com a nou regidor de les àrees que ocupava Centelles: Acció Cultural, Espais Verds, Igualtat i Salut. La notícia es feia pública ahir dijous al plenari telemàtic que va realitzar tot el consistori.


L’Alcalde, Xavier Royo, agraeix la feina feta a la Regidora Pilar Centelles, i destaca la que “el nivell d’accions que ha engegat a les seues àrees han estat de gran nivell i deixà el llistó molt alt, afegeix que “sempre dol que una companya de grup abandoni abans d’hora, però entenc la seua situació. Al seu relleu Carlos Gilabert amb el qual confio plenament per la seua experiència , ja que va ser Regidor de la legislatura 2011 / 2015 i coneix molt bé l’Ajuntament de L’Aldea.

 

Participació